(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Domácí vlašák - bez brambor!
Potřebné ingredience
40 dkg šunkového salámu (dávám i gothaj)
2 vejce natvrdo ( o velikonocích i 6 ks)
1 cibule (dávám malou)
3 okurky (sterilované,já dávám 4ks)
1 pomazánkové máslo
1-2 majolky (dávám 2ks Brněnka)
pepř, sůl
Postup přípravy
Nejprve si dáme uvařit vejce a pak vše nakrájíme nadroboučko a dochutíme. Mažeme nacokoliv (veka,rohlík,chleba). Když se dá víc vajíček, je to výborná vaječná pomazánka. Vlašák je hotový za půl hodinky i s uvařením vajec.Dobrou chuť!
Jak budu dělat, dodám foto!
Jak budu dělat, dodám foto!
Toto jsou všechny suroviny. Nejprve si dáme uvařit vejce a mezitím si všechno nakrájíme nadrobno.
Vše je nakrájené a jen smícháme.
A toto je výsledek! Přeji dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Rena99
(upraveno)
16. 7. 2008, 16:42